24:e maj.Rapport från en blåsig och regnig sjö. Philip Öberg hade ett trögt fiske i grumligt vatten men lurade upp en bra gädda på 8,26 kg och fem stycken mindre. Det är den största jag hört om iår18:e maj

Efter att jag avrått många att försöka åka ut i blåsten som varit har det lugnat ner sej något. Trots att det blåst ganska hårt även idag fick jag en bra rapport från Martin som haft 20 st i båten med en hygglig storlek.

9:e maj

Rapport från en strålande fin dag på sjön. Jonathan, Anton och Martin fick ett hyggligt fiske med 14 st i båten med en topp på 4,3 kg. Det är ju märkligt att inga stora har krokats vad jag hört. Fin bild på Anton.

18:april

Linus Gustavsson med kompisar hadde två båtar idag, fick ett skapligt fiske med 23 st i båtarna. Dom största på 3. 4,5. 5,5.och 5,8 kg. Inte så dåligt fast dom är Tidaholmare tror ja haha.

17:april

Jag trodde att gäddleken var över i sjön men Jonathan hadde två stycken tjockisar uppe som släppte rom. Trög förmiddag med 6 st i båten men inga stora. Fullbokat i helgen och nästa lördag.

9:e april

Har varit ute själv en sväng nu mitt på dan, 5 st i båten men ingen storlek upp till 1,5 kg. Rapport från en blåsig sjö igår från Glad som ändå lyckades få upp 3 st med en topp på 3,2 kg

7:e april 2020

Fick några fina bilder från Wictor Tapper med fångster från i söndags. Den största på 6 kg.

 

5:e april 2020

Första rapporten för i år. Jonathan hade ett bra fiske på morgonen med mycke aktivitet i vikarna, 12 st i båten men inga jättar. Många av dom hade krigsskador efter leken. Han skickade en fin bild på den största.