6:e juni 2021

Nicklas var ute en sväng igår eftermiddag och fick upp en skaplig och lite småttingar.

2:a maj 2021

Den bästa rapporten för i år kommer från Niclas som fick ett kanonfiske i söndags, alla som var uppe var färdiglekta och den största högg redan 5,30 på morron. Kort och mer text kommer.

28 st gäddor upp och runt 15 stycken tappade. Damen på kortet vägde 7,6 kg och var 104 cm lång.

 

7:e April  har lagt i båtarna och släpper korten i morgon. Skitfiske på er!

 

3:e November

Slut för i år och tack för i år, jätteuselt vatten så båtarna tas upp nu.

20:e september

Simon och Alexander Lindvall var ute några timmar på sjön idag. De fick 9 st gäddor i båten varav en stor på 8,4 kg 115 cm. Simon var den som fiskade upp den stora fisken.

20:e juni

Ett par rapporter från veckan. Ullström var ute på tisdagen men de var ingen höjdare, några småabborrar och cyckelpumpar. Bättre gick de för Robin Wiklund  som hade en magisk kväll på tisdagen med 16 st uppe i båten , tyvärr ingen över 5 kg.

28:e maj

Rapport från en stirrig Mattias idag, han har lyckats att sätta personbästa med en fin firre på runt 8 kg. Bra jobbat!
 

24:e maj.

Rapport från en blåsig och regnig sjö. Philip Öberg hade ett trögt fiske i grumligt vatten men lurade upp en bra gädda på 8,26 kg och fem stycken mindre. Det är den största jag hört om iår

 

18:e maj

Efter att jag avrått många att försöka åka ut i blåsten som varit har det lugnat ner sej något. Trots att det blåst ganska hårt även idag fick jag en bra rapport från Martin som haft 20 st i båten med en hygglig storlek.

9:e maj

Rapport från en strålande fin dag på sjön. Jonathan, Anton och Martin fick ett hyggligt fiske med 14 st i båten med en topp på 4,3 kg. Det är ju märkligt att inga stora har krokats vad jag hört. Fin bild på Anton.

18:april

Linus Gustavsson med kompisar hadde två båtar idag, fick ett skapligt fiske med 23 st i båtarna. Dom största på 3. 4,5. 5,5.och 5,8 kg. Inte så dåligt fast dom är Tidaholmare tror ja haha.

17:april

Jag trodde att gäddleken var över i sjön men Jonathan hadde två stycken tjockisar uppe som släppte rom. Trög förmiddag med 6 st i båten men inga stora. Fullbokat i helgen och nästa lördag.

9:e april

Har varit ute själv en sväng nu mitt på dan, 5 st i båten men ingen storlek upp till 1,5 kg. Rapport från en blåsig sjö igår från Glad som ändå lyckades få upp 3 st med en topp på 3,2 kg

7:e april 2020

Fick några fina bilder från Wictor Tapper med fångster från i söndags. Den största på 6 kg.

 

5:e april 2020

Första rapporten för i år. Jonathan hade ett bra fiske på morgonen med mycke aktivitet i vikarna, 12 st i båten men inga jättar. Många av dom hade krigsskador efter leken. Han skickade en fin bild på den största.