4:e Nov. Tagit upp båtarna idag. Slut för i år tack för i år. Väl mött till våren.

10:e Okt.

Rapport från Johan Eriksson som fick en härlig kamp med en 8 kg madame. Gladaste fiskaren på länge, härliga tider, strålande tider.

 

27:e Aug.

Mera rapporter från Robin som inte ger sej, 10 st gäddor och 2 borrar i båten idag trots att de är nära 30 grader varmt. En femkilos som topp idag.

22:e Aug.

Rapport från igår från Robin Wiklund och Johan Karlsson som haft ett skapligt fiske tills vinden tvingade in dom. 8 st i båten med en topp på 7 kg. Skoj se att de fortfarande går att få skapliga firrar från sjön, de var lägesedan ja hörde de.

18:e juli

Robin Wiklund och Linus Lindelöf rapporterade en fin dag på sjön, både vädermässigt och fiske. 17 gäddor i båten med en topp på 5 kg och ett gäng borrar, skaplig dag eller hur ?

 

26:e maj

Fick några fina bilder från Jonas Brage i söndags.

 

 

6: maj

Från Emils båt igår, trögt mitt på dagen men fick kanonfiske i kvällningen. Ett 25 tal uppe med en topp på 5,8 kg och en brax ??

1: maj

En rapport nu ikväll från Jonatan och Kim som haft ett skapligt fiske idag, ett 15 tal uppe och ett par runt 4 kg. Dom högg riktigt aggresivt meddelade dom. Kan ja få fart på syrran kommer de kort. (nu har du fått fart på syrran)

 

27: april

Felix och hans gäng hadde dom fyra båtarna idag, 32 st uppe 1-3 kg så inget stort där heller. Mina ideer är ju att dom större hugger två tre dagar var fjortonde dag, och då bör de komma upp några i veckan som kommer. Nu har ja stuckit ut hakan, så vi får se.

26: april

Skapligt fiske i sjön nu. Rapport från Hugo Östberg och Robert 13 st i båt med en topp på 4,3 kg.

Även Rickard Glad hadde ett bra fiske med några fina borrar och ett 15 tal gäddor i båten, 2-3 kg . Nu väntar vi på dom större madammerna.

25: april

Trots blåsten igår fick ja en bra rapport ikväll från Robert Johansson. Förmiddan var ganska dålig med 3 st uppe men destobättre när han åkte ut igen ett par timmar nu ikväll, 22 st i båten de kan väl vara godkänt. Möjligt att blåsten har väckt dom.

20: april

Ett par rapporter från sjön. Niclas Adolfson hadde 12 st i båten mellan 1-3 kg. Skapligt. Det gick sämre för Jonathan som landade 3 st trots att han sökte av ett stort område.Sjön ligger som en spegel nu, inte så bra. Skicka gärna sms till mej hur de går som ja kan lägga ut här.

18: april

Rapport från Hugo Östbergs båt igår, tio gäddor uppe och sju tapp. Tyvärr inget stort men skoj sa han.

Båtar och kort till sjön Östen släpps onsdagen den 17 april . I år är tre stycken häckningsflottar utplaserade. Odensåker, Flistaviken och uppe i norr på Öja sidan, håll avstånd till dom. Och ni som hyr båtar av mej så är de ett fredat område längst ner i söder där Ösan mynnar ut. Fågelskydd,

 

20:november Tack för i år

Har plockat upp båtarna de ska ju bli kallare, och isen lägger sej fort vid båtplatsen. Väl mött till våren. 

17:november

En fin rapport från Felix nu ikväll, 5 gubbar ute hade 21 gäddor i båtarna och en sutare på 1,5 kg ??? Många gäddor runt 2-3 kg, 3 st på 6 kg med en topp på 6,4 som togs av Lukas.

4:e november

En riktigt fin gädda rapporterades in av Adam igår, 9,8 kg! 
 

8:e sept.

Rapport från i onsdags Robin Wiklund och Johan Karlsson tog en heldag på sjön, lågt vattenstånd och mycke växtlighet. 13st gäddor och 2 borrar i båten, tyvärr inget stort. Efter denna torrsommar har vi de sämsta vattendjupet jag har sett under min tid, 60- 70 cm i hela sjön som djupast.

 

23: juni

Anton ger sej inte, är ute idag igen. Han lämnade rapport från den 21 juni då han var ute i regnet. 18-20 borrar 5-6 gäddor och 3 st asp, men tyvärr inga större av någon sort. Ser ut som de måste regna för att dom ska vakna.

 

21:e juni

Har varit ganska dåligt fiske i sjön, i maj blev de för varmt och nu efter regn och blåst har de blivit grumligt. Ändå var Anton ute på ett kvällsfiske igår, de hade varit trögt fram tills regnet kom då blev de lite liv i sjön igen. 8 st upp i båten men tyvärr var dom flesta cyckelpumpar, hade även några borrar i båten.

21:e maj

Äntligen lite liv utifrån sjön igen. Jonathan Nilsson rapporterade 9 st i båten och en hel del tappade, inga jättar. Men dom högg regält idag. De har väl varit för fint och varmt nu ett tag.

 

10:e maj

Bra med rapporter från dagens fiske. 4. 5. 9. i båtarna men bäst för Nicklas med den största idag på 4,5 kg och 12 st uppe. Två båtar ute ikväll, Urban och David hoppas på rapport på kvällsfisket.

 

6:e maj

Fick en rapport från 1 maj på en riktig fuling till gädda från Nicklas. Det är nog bland de fulaste ja sett från sjön, tror de kan vara en korsning mellan krokodil och orm? Vägde 7,5 kg och 1,15 lång. Men dom hade ett skapligt fiske för övrigt med 14 st uppe i båten.

 

1:a maj

Jonatan från tidaholm har varit ute och gjort sjön osäker  för dom större gäddorna igen. Trots uselt vatten hade dom 12 st uppe och han lyckades lura en fin igen på 6,37 kg och 107 cm lång. På nåt vis lyckas han hitta dom större.

30:april

Ett par rapporter från sjön idag. Markus med broder Andreas fick ett bra fiske mängdmässigt 25 st i båten, rekord i vår vad jag hört. Jag fick 14 sa Markus med ett skratt. Men inga stora att skryta med. Sämre gick de i Felix båt som hade 4 st uppe, smått där åxå. Markus hade kontakt med en av dom andra båtarna som hade haft en 7,5 kg uppe men där har ja ingen rapport. Det är grumligt vatten nu efter blåsten, inte roligt för dom som ska ut i morron.

 

29:april

Rapport från Johan idag, dom hade haft 15 st uppe  men tyvärr inget stort. Den största runt 3 kg.

28:april

Ett förtydligande om fisket nere i söder, det är inget fiskeförbud där men för att slippa påringningar från fågelskådare ville jag hålla hyrbåtarna därifrån. Men de blev ju fel mot dom som har egna båtar och åker ut. En till fiskerapport från fredagen, de var Fredrik som haft sju stycken uppe  och fyra tappade 

27: april

Fick en rapport från igår nu från Jonatan, Tidaholmare, Hade lurat upp en jättefin gädda på 9,51 kg 110 cm lång. Men de var trögfiskat, bara en liten till i båten. Nu tror ja att dom större kan vara på gång, förhoppningsvis. 

27: april

Hej alla fiskare! Inget fiske borta i södra ändan av sjön ( allra längst nere åt vänster från båtplatsen sett) Fågelskydd. Fortfarande dåligt fiske, inga rapporter.

22: april

Fin dag på sjön men ett par rapporter om odugligt fiske. Bara ett par rumpar uppe.

21:april

En avbokning idag så ja åkte ut och provade några timmar sen eftermidda. Fem stycken i båten, men inget att skryta om. Hadde kontakt med en av dom andra båtarna som haft sju stycken uppe när ja åkte hem. Men inget stort där heller.

släpper kort och båtar lörd. 21 april 2018